Siirry pääsisältöön

Korut symboloivat kantajalleen tärkeitä asioita – mutta eivät ehkä kuten luulit

Kaupallisessa yhteistyössä Lumoava-korun kanssa


 ”Elämäsi on aina sujunut kuin tanssi.” Todella hämmentävä lausahdus, jonka olen kuullut monet kerrat. En tiedä, miten saan sen näyttämään niin helpolta, sillä sitä se ei todellakaan ole ollut. Päin vastoin, olen joutunut pinnistelemään paljon saavuttaakseni asioita. Usein se on kannattanut, mutta toisinaan myös tuottanut kasapäin turhaa työtä.

Vaikka joku olisi kuinka menestynyt, ei mielestäni saisi koskaan olettaa, että se kaikki on tullut onnen kantamoisena. Oikeastaan vain harva suomalainen on syntynyt kultalusikka suussa. Kun jonkun asian osaa, se voi toki näyttäytyä ulkopuoliselle yksinkertaiselta. Mutta takana on luultavasti valtava määrä suunnittelua, harjoittelua, ja hiomista. Uskon, että tällainen suhtautuminen on useimmiten vain ajattelemattomuutta tai ymmärtämättömyyttä, mutta valitettavasti se voi joskus olla merkki kateudesta.


En koe olevani mitenkään erityisen menestynyt, mutta tiedän, että olen elämässäni saavuttanut tiettyjä mittareita. Vaikka olen kohdannut uskomattoman vaikeita asioita, minussa on aina ollut voima, joka on vienyt eteenpäin. Kun onnistumisia tulee, alkaa uskoa siihen, että minä menen läpi harmaan kiven. Siihen onnistumisen tunteeseen jää helposti koukkuun. On hassua, että vaikka haaveilemme siitä, että elämä sujuisi kuin tanssi, tavoittelemme jatkuvasti jotain suurempaa, ja otamme vastaan uusia haasteita.

Toinen tekijä sisäsyntyisen eteenpäin vievän voiman lisäksi omalla kohdallani on ollut epäonnistumisten kääntäminen voitoksi. Kömmähdykset saattavat lannistaa, mutta niistä pitää oppia. Joskus epäonnistuminen on jopa välttämätöntä havaitakseen elintärkeitä seikkoja tiellä menestykseen. Ei ehkä ikinä uskoisi, mutta niistä saattaa puhua myöhemmin jopa ylpeydellä. Epäonnistumiset ovat monesti hetkiä, jolloin on pystynyt tekemään suuria oivalluksia. Yhtenä hyvänä esimerkkinä tähän voisi olla yrittäjyyteni. Vaikka kuinka kuuntelisi menestyjiä ja mentoreita, oma polku pitää kuitenkin lopulta rakentaa itse, ja se voi olla mutkainenkin.Näihin pohdintoihin minut yllyttivät kuvissa näkyvät upeat Lumoava-korun Tanssi-korvakorut. Kuten itsekin, myös Lumoava-korun suunnittelijat inspiroituvat niin arjen pienistä hetkistä kuin elämän suurista tunteista. Luodut mallit muuttuvat lopulta todeksi kultaseppien käsissä. Lumoava Tanssi-korvakorut korvissani tunnen, kuinka elämä tosiaan sujuisi hetken kuin tanssi. Silloin on juhlan aika, jolloin voi hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja murheet. Rakastan korujen iloista muotokieltä sekä elävää ja liikkuvaa pintaa, joka välkehtii valossa. Tanssi-korut toimivat ehdottomasti juhlien katseenvangitsijana. Minulla ne sujahtivat korviini pikkujouluihin tehden muuten yksinkertaisesta asustani juhlavan.
 Lumoava-korut valmistetaan käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa, jossa kierrätetyt jalometallit saavat uuden elämän. Lumoavalta löytyy laaja valikoima hopea- ja kultakoruja naisille, miehille ja lapsille, monipuolinen mallisto kihla- ja vihkisormuksia sekä laadukkaita kotituotteita. Korut ovat kestävä ja eettinen valinta ja sellaisen hankkimalla tuet suomalaista käsityötä. Ehdottomasti joulun ykköslahjavinkki!

En oikeastaan tiedä, mitkä muut lahjat olisivat itselläni säilyneet pidempään ja ajattomampina kuin kotimaiset korut. Ihana ajatella, että ne jäävät jonakin päivänä myös tyttärelleni muistoksi minusta. Vaan mahtaako hän oivaltaa, että Tanssi symboloi minulle ennen kaikkea sitä iloa ja vapautta, jonka vastoinkäymiset ja kova työ lopulta tuottivat.
Tutustu Lumoava-koruihin Laatukorun valikoimassa.Kommentit

  1. Kauniit korut. Ja niin varmaan monen mielestä, koska olen samaa sarjaa nyt usemammalla nähnyt. Kaunista työtä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten tienata kotona?

Miten tienata kotona? Mitäpä, jos voisit saada lisätuloja kotisohvalta käsin? Suosittu tapa tienata kotona, on vastailla erilaisiin kyselytutkimuksiin, ja saada palkkioksi rahaa tai lahjakortteja. Kyselytutkimukset ovat myös tapa tehdä hyväntekeväisyyttä, ja päästä vaikuttamaan asioihin. Vinkkaan teille parhaat palvelut, joihin kannattaa liittyä, ja liittyminen on tietysti ilmaista. Kesän 2022 parhaat kyselytutkimukset (Sisältää affiliate-linkkejä*) 1. MielipideMaailma - Runsaasti suomenkielisiä kyselyitä - Rekisteröityminen helppoa ja liittyä voi myös Facebookin avulla - Palkkiot maksetaan pisteinä käyttämäsi ajan perusteella. - Jäsenet voivat osallistua 1 000 euron käteisarvontoihin - Voit myös osallistua tuotetestauksiin tai arvioida mainoksia. - Yritys tekee hyväntekeväisyyslahjoituksen aina, kun vastaat kyselyyn - Palkkio / kysely: 1 – 5 euroa - Kyselyn kesto : 5 – 30 min - Palkkion saa: rahana PayPal-tilille tai lahjakortteina Liity Mielipidemaailmaan * 2. Kuluttajapaneeli

Farkut ovat aina muotia!

Farkut ovat aina muotia! Sisältää affliate-linkkejä * Verynice Fiona * farkut alennuksessa hintaan 35e! (norm. 99.95e) Farkkujen historiaa Tiesitkö, että farmarihousut kehitettiin alkujaan 1500-luvun Genovan kaupunkivaltiossa työhousuiksi laivaston merimiehille? Ei siis Yhdysvalloissa, kuten minä luulin! Ranskalaiset kopioivat idean ja kehittivät oman kankaan, joka nimettiin denimiksi. 1700-luvulla farkut päätyivät myös Amerikkaan, kun brittiläiset kauppiaat myivät niitä työhousuiksi kaivos-, tehdas- ja rautatietyöläisille. Farkkuja paranneltiin Yhdysvalloissa 1872, kun saksalaissyntyisen, San Franciscoon muuttaneen kauppiaan Levi Straussin asiakas, räätäli Jacob Davis sai idean vahvistaa farkkuja kupariniiteillä. 1950-luvun alussa farkut alkoivat ilmestyä myös radikaalien suomalaisten nuorten pukeutumiseen. Farkkuja sai tuolloin ostettua vain merimiehiltä satamista. Kotimaiset farkut tulivat kauppoihin 1950-luvun puolivälissä. Ensimmäisenä farmarihousujen valmistuksen aloitti helsinki

15 tapaa tienata kotona, osa 1/3

Julkaisen kolmiosaisen sarjan siitä, kuinka kotona ollessaan voi tienata. Vinkit sopivat hyvin vaikkapa vanhempainvapaalaisille, opiskelijoille, työttömille tai kenelle tahansa, joka haluaisi tienata hieman ekstraa. Kaikki osat on julkaistu, joten tsekkaa myös muut postaukseni aiheesta. 1. SOMEVAIKUTTAJA. Perusta blogi, Instatili tai TikTok-kanava, suunnittele juttusi huolellisesti, houkuttele sitoutunut seuraajakunta mahtavilla jutuillasi, ja ala tienata mainoksilla ja kaupallisilla yhteistöillä. Somevaikuttajaksi tuleminen vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta kantaessaan hedelmää se avaa uusia ovia. 2. ETÄTYÖ. Hanki itsellesi osa-aikainen etätyö, jota voit tehdä joustavilla tunneilla. Erilaisia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä on tarjolla valtavasti, mutta myös muunlaista työtä. Ei haittaa, vaikka asuisit perähikiällä. Esimm. Duunitori on hyvä paikka hakea paikkakunnasta riippumattomia työpaikkoja. 3. VALOKUVAA. Tämä ei tarkoita pelkästään hääjuhlien tai rippukuvien kuvaamista, vaa