Siirry pääsisältöön

Korut symboloivat kantajalleen tärkeitä asioita – mutta eivät ehkä kuten luulit

Kaupallisessa yhteistyössä Lumoava-korun kanssa


 ”Elämäsi on aina sujunut kuin tanssi.” Todella hämmentävä lausahdus, jonka olen kuullut monet kerrat. En tiedä, miten saan sen näyttämään niin helpolta, sillä sitä se ei todellakaan ole ollut. Päin vastoin, olen joutunut pinnistelemään paljon saavuttaakseni asioita. Usein se on kannattanut, mutta toisinaan myös tuottanut kasapäin turhaa työtä.

Vaikka joku olisi kuinka menestynyt, ei mielestäni saisi koskaan olettaa, että se kaikki on tullut onnen kantamoisena. Oikeastaan vain harva suomalainen on syntynyt kultalusikka suussa. Kun jonkun asian osaa, se voi toki näyttäytyä ulkopuoliselle yksinkertaiselta. Mutta takana on luultavasti valtava määrä suunnittelua, harjoittelua, ja hiomista. Uskon, että tällainen suhtautuminen on useimmiten vain ajattelemattomuutta tai ymmärtämättömyyttä, mutta valitettavasti se voi joskus olla merkki kateudesta.


En koe olevani mitenkään erityisen menestynyt, mutta tiedän, että olen elämässäni saavuttanut tiettyjä mittareita. Vaikka olen kohdannut uskomattoman vaikeita asioita, minussa on aina ollut voima, joka on vienyt eteenpäin. Kun onnistumisia tulee, alkaa uskoa siihen, että minä menen läpi harmaan kiven. Siihen onnistumisen tunteeseen jää helposti koukkuun. On hassua, että vaikka haaveilemme siitä, että elämä sujuisi kuin tanssi, tavoittelemme jatkuvasti jotain suurempaa, ja otamme vastaan uusia haasteita.

Toinen tekijä sisäsyntyisen eteenpäin vievän voiman lisäksi omalla kohdallani on ollut epäonnistumisten kääntäminen voitoksi. Kömmähdykset saattavat lannistaa, mutta niistä pitää oppia. Joskus epäonnistuminen on jopa välttämätöntä havaitakseen elintärkeitä seikkoja tiellä menestykseen. Ei ehkä ikinä uskoisi, mutta niistä saattaa puhua myöhemmin jopa ylpeydellä. Epäonnistumiset ovat monesti hetkiä, jolloin on pystynyt tekemään suuria oivalluksia. Yhtenä hyvänä esimerkkinä tähän voisi olla yrittäjyyteni. Vaikka kuinka kuuntelisi menestyjiä ja mentoreita, oma polku pitää kuitenkin lopulta rakentaa itse, ja se voi olla mutkainenkin.Näihin pohdintoihin minut yllyttivät kuvissa näkyvät upeat Lumoava-korun Tanssi-korvakorut. Kuten itsekin, myös Lumoava-korun suunnittelijat inspiroituvat niin arjen pienistä hetkistä kuin elämän suurista tunteista. Luodut mallit muuttuvat lopulta todeksi kultaseppien käsissä. Lumoava Tanssi-korvakorut korvissani tunnen, kuinka elämä tosiaan sujuisi hetken kuin tanssi. Silloin on juhlan aika, jolloin voi hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja murheet. Rakastan korujen iloista muotokieltä sekä elävää ja liikkuvaa pintaa, joka välkehtii valossa. Tanssi-korut toimivat ehdottomasti juhlien katseenvangitsijana. Minulla ne sujahtivat korviini pikkujouluihin tehden muuten yksinkertaisesta asustani juhlavan.
 Lumoava-korut valmistetaan käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa, jossa kierrätetyt jalometallit saavat uuden elämän. Lumoavalta löytyy laaja valikoima hopea- ja kultakoruja naisille, miehille ja lapsille, monipuolinen mallisto kihla- ja vihkisormuksia sekä laadukkaita kotituotteita. Korut ovat kestävä ja eettinen valinta ja sellaisen hankkimalla tuet suomalaista käsityötä. Ehdottomasti joulun ykköslahjavinkki!

En oikeastaan tiedä, mitkä muut lahjat olisivat itselläni säilyneet pidempään ja ajattomampina kuin kotimaiset korut. Ihana ajatella, että ne jäävät jonakin päivänä myös tyttärelleni muistoksi minusta. Vaan mahtaako hän oivaltaa, että Tanssi symboloi minulle ennen kaikkea sitä iloa ja vapautta, jonka vastoinkäymiset ja kova työ lopulta tuottivat.
Tutustu Lumoava-koruihin Laatukorun valikoimassa.Kommentit

  1. Kauniit korut. Ja niin varmaan monen mielestä, koska olen samaa sarjaa nyt usemammalla nähnyt. Kaunista työtä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten tienata kotona?

Miten tienata kotona? Mitäpä, jos voisit saada lisätuloja kotisohvalta käsin? Suosittu tapa tienata kotona, on vastailla erilaisiin kyselytutkimuksiin, ja saada palkkioksi rahaa tai lahjakortteja. Kyselytutkimukset ovat myös tapa tehdä hyväntekeväisyyttä, ja päästä vaikuttamaan asioihin. Vinkkaan teille parhaat palvelut, joihin kannattaa liittyä, ja liittyminen on tietysti ilmaista. Kesän 2022 parhaat kyselytutkimukset (Sisältää affiliate-linkkejä*) 1. MielipideMaailma - Runsaasti suomenkielisiä kyselyitä - Rekisteröityminen helppoa ja liittyä voi myös Facebookin avulla - Palkkiot maksetaan pisteinä käyttämäsi ajan perusteella. - Jäsenet voivat osallistua 1 000 euron käteisarvontoihin - Voit myös osallistua tuotetestauksiin tai arvioida mainoksia. - Yritys tekee hyväntekeväisyyslahjoituksen aina, kun vastaat kyselyyn - Palkkio / kysely: 1 – 5 euroa - Kyselyn kesto : 5 – 30 min - Palkkion saa: rahana PayPal-tilille tai lahjakortteina Liity Mielipidemaailmaan * 2. Kuluttajapaneeli

10 merkkiä narsistisesta parisuhteesta

Irti narsistisesta suhteesta Liian monella meistä on tai on ollut lähipiirissämme narsisti. Minäkin olin joitakin vuosia sitten parisuhteessa narsistin kanssa. Se suhde kesti aivan liian pitkään. Kaikkine vaiheineen lähes kymmenen vuotta. Narsistisesta suhteesta irti pääseminen on uskomattoman vaikeaa, vaikka helposti voisi ajatella, miten muka noin kauheasta suhteesta ei haluaisi lähteä välittömästi. Narsisti on taitava manipuloija, ja hänessä on kaksi puolta. Minäkin ajattelin, että jos sen pahan puolen poistaisi, suhteemme olisi täydellinen. Mutta narsisti ei muutu. Narsistisessa suhteessa menetin melkein kokonaan itseni. Olen hiljalleen toipunut, mutta arvet tulevat varmasti näkymään ikuisesti. Ystäväpiirini muuttui täysin, ja olen taas löytänyt sen minän, joka olin ennen sitä suhdetta. Olen alkanut tehdä samoja asioita, joista olin joskus kiinnostunut, ja nautin elämästä. Kokemuksestani haluan puhua kaikille, sillä yhdenkin narsistin uhrin vapautuminen, on riemuvoitto. 10 varoitus

Miten päästä Instagram-vaikuttajaksi?

Miten Instagramilla voi tienata? Monet varmasti miettivät, kuinka Instagramilla voi tienata. Ala on vielä suhteellisen uusi, eikä vinkkejä siitä, kuinka tulla somevaikuttajaksi, löydy välttämättä kovin helposti. Tässä postauksessa kerron yleisellä tasolla, kuinka kuvio tavallisesti menee. Millainen Instagram-tili on hyvä? Instagram-tilin perustaminen vaatii kiinnostavan, mieluiten jollakin tavalla rajatun idean, jonka vaikuttaja osaa myydä seuraajalle niin, että hän tietää, mitä tuleman pitää. Mielenkiintoinen sisältö kumpuaa laadukkaista kuvista, ja mielenkiintoisista tarinoista, tiedosta tai vinkeistä, jotka tuovat lukijan elämään lisäarvoa. On olemassa konsteja, joilla hommaa voi vauhdittaa, mutta periaatteessa tämä on kaikkien menestyvien tilien ydin. On tärkeää, että tilillä on seuraajia, mutta oikeastaan vielä oleellisempaa, että he ovat sitoutuneita. Vaikuttajaksi ryhtyminen vaatii kovaa työtä ja tahtoa. Miten kaupallisia yhteistöitä saa? Tilin kaupallistaminen vaatii omaa aktii